MINUS 417 – ABSOLUTE MUD σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με φυσική θεραπευτική λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα.

Στην αρχαιότητα, η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας χρησιμοποιήθηκε από Φαραώ και βασίλισσες, όπως η Κλεοπάτρα για να αποκτήσει καλύτερο δέρμα. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι μουλιάζανε το δέρμα τους στα νερά της Νεκράς Θάλασσας για να ανακουφιστούν από τους χρόνιους πόνους και να αποκαταστήσουν την καλή τους υγεία. Η Νεκρά Θάλασσα είναι η μεγαλύτερη πηγή ορυκτών που είναι απαραίτητα για το δέρμα, τα οποία ενυδατώνουν και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, το δέρμα αναζωογονείται, ενυδατώνεται ενώ ερεθισμοί και φαγούρα καταπραΰνονται.

Πλούσια σε λάσπη και θρεπτικά συστατικά της Νεκράς Θάλασσας με αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία, τα προϊόντα για το σώμα της σειράς ABSOLUTE MUD παρέχουν ορατά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος. Η σειρά περιποίησης ABSOLUTE MUD με λάσπη θα δώσει στο δέρμα σας τα αποτελέσματα που λαχταράτε καθώς το βοηθάει να αναδείξει την υγιή λάμψη του.
Παρόλο που οι κρέμες με λάσπη της Νεκράς Θάλασσας λειτουργούν καλύτερα για άτομα με δερματικά προβλήματα, είναι ιδανικές για κάθε τύπο δέρματος.

Γεμάτα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, τα προϊόντα της σειράς ABSOLUTE MUD είναι εξαιρετικά!

Η Intense Mud Body Sculpting Lotion θρέφει, ενυδατώνει, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, χάρη στην αυθεντική λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, ενώ λειτουργεί και θεραπευτικά. Το κλινικά δοκιμασμένο Σύμπλεγμα Phytoless, αυξάνει σε διάστημα 2 μηνών, τη σταθερότητα των μηρών και των γονάτων, όταν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα.

Η SOS Skin Relief Cream προσφέρει μία πρωτοποριακή και μοναδική αποτελεσματική φροντίδα γιατί ανακουφίζει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, μειώνοντας την ερυθρότητα και προλαμβάνει τις λοιμώξεις του δέρματος. Είναι ιδανική επίσης για ψωρίαση, σμηγματόρροια, εγκαύματα, τσιμπήματα, ακμή.

Νιώστε την απαλότητα του δέρματός σας καθώς αναπνέετε στο άρωμα της Νεκράς Θάλασσας, με τα προϊόντα περιποίησης καθημερινής χρήσης ABSOLUTE MUD.

Φέρτε τις θεραπείες των πιο πολυπόθητων σπα του κόσμου απευθείας στο σπίτι σας!

Εάν είστε φαρμακοποιός ή επαγγελματίας υγείας καλέστε στο 22990 22342 για συνεργασία.

2299022342